Kerstvakantie activiteiten voor jongeren in de gemeente Het Hogeland

Het Hogeland – Tijdens de kerstvakantie organiseert Stichting Epic Youth in samenwerking met de gemeente Het Hogeland diverse online activiteiten, speciaal voor jongeren van 10 tot 23 jaar oud. De activiteiten worden mede door de jongeren zelf georganiseerd.

Er is een kookworkshop waarbij jongeren onder leiding van een kok thuis in de eigen keuken aan de slag gaan met heerlijke, simpele gerechten. Er is een fitness workshop waarin jongeren tips en tricks krijgen voor in de sportschool. Er zijn toernooien in de populaire games Fortnite en Fall Guys. Er is een vlog en video workshop waarbij deelnemers video’s leren maken en editen voor o.a. YouTube, Instagram en TikTok. Ook vindt een Digital Art en een vuurwerk workshop plaats.

Alle activiteiten worden live uitgezonden via het kanaal van Epic Youth: www.twitch.tv/stichtingepicyouth. en worden voorzien van commentaar. De jongeren nemen taken op zich zoals promotionele activiteiten voor het evenement, het verwerken van de inschrijvingen, het opstellen van draaiboeken en wedstrijdschema’s, de wedstrijdleiding, het opzetten en beheren van de infrastructuur, het becommentariëren van het evenement, het beheren van de uitzendingen, het beheren van chats en de prijsuitreiking.

Iedere jongere uit Het Hogeland is welkom om mee te doen en deelname is gratis. Inschrijven via: epicyouth.nl

Back to top button