Kerstshow Spijk bij Bloemenshop 3Borg in Spijk met optreden van Lucas & Gea

Spijk – Kerstshow Spijk bij Bloemenshop 3Borg gaat van start en wel op woensdagavond  13 december van 16.00 uur tot 21.00 uur. En zal zich in een winters decor afspelen. Tijdens deze openings-avond  zal het populaire duo Lucas & Gea een optreden verzorgen. Zij zullen een aantal nummers zingen.

De kerstshow heeft een breed assortiment, onder andere mooie eigen gemaakte kerst arrangementen, glaswerk, rietwerk en leuke trendartikelen. Ook dit jaar heeft de bloemenshop weer een diversiteit aan kerstbomen van groot tot klein. Laat u verrassen !

Op donderdagavond 14 december is er een kerstworkshop, deze avond staat in teken van een kerstkrans maken.

Ook dit jaar is er weer een gezellige kerstmarkt en wel op vrijdag 15 december tot 20.00 uur en zaterdag 16 december tot 17.00 uur. In en om de bloemenshop zullen er diverse activiteiten plaats vinden. Ook de muzikale noot zal deze dagen niet ontbreken.

Op dinsdag 19 en woensdag 20 december is er een kerstmuziek avond. Van 18.00 uur tot 20.00 uur kunt u gezellig kerst inkopen doen in een sfeervolle omgeving.

Bezoek de” sfeervolle en inspirerende “ kerstshow van Bloemenshop 3Borg Spijk onder het genot van een kop koffie, thee of warme chocolade melk.

Back to top button