Karter Kevin Ridderbos na thriller wederom 3e tijdens clubraces Ulrum

Appingedam – Zondag 15 juli jl werden er weer kartclubraces verreden op het kartcircuit van Ulrum. Deze clubraces, tellend voor het algemeen kampioenschap 2019, worden nu halverwege het seizoen steeds spannender. Kevin Ridderbos, rijdend voor team Nick Fieten Karting Westerbork, kwam zondag ook uit met zijn inmiddels bekende BPBirel Honda 160CC en breidde zijn bekerkast wederom uit met een mooie beker voor de behaalde 3e plaats overall.

In een zeer sterk deelnemersveld reed Ridderbos op de limit en kwam net een paar tienden tekort op sommige sectoren, maar door goed op te letten en strak zijn lijn aan te houden, werd er wederom een 3e plaats binnen gesleept.

De monteurs van Nick Fieten Kartracing gaan de zomerstop onder andere gebruiken om de kart van Ridderbos weer helemaal uit elkaar halen en fris op te bouwen voor de resterende races.

Het team gaat ervan uit dat er wellicht nog meer inzit voor de snelle coureur uit Appingedam. Teammanager Fieten heeft er dan ook alle vertrouwen dat we nog veel van Ridderbos zullen horen.

Back to top button