Jubileum toernooi G-voetbal het Hogeland 15 juni op Uithuizer sportpark

Uithuizen – In november 2024 is het 10-jarig jubileum van het G-team Hogeland een feit. Om dit jubileum feestelijk te vieren in er zaterdag 15 juni aanstaande vanaf 12:45 uur op het sportpark in Uithuizen een voetbaltoernooi plaats waaraan 6 G-voetbalteams zullen deelnemen. Het Hogeland, Sneek, HS ’88, Blauw Wit, Asser Boys en Drachten zullen deze middag op het gezellige sportpark in Uithuizen hun beste (voetbal) beentje voorzetten.

In twee poules zullen de teams mooie wedstrijden zullen zien. De spelers zullen laten zien dat het bij het G-voetbal vooral gaat om plezier in de sport. Winnen is natuurlijk heel fijn, meedoen nog belangrijker, maar plezier, sportiviteit en gezelligheid staan natuurlijk helemaal voorop bij het G-voetbal. Want uiteindelijk is het daar bij dit toernooi om te doen.

Alle deelnemende teams en deelnemers zullen dan ook meevieren met dit jubileum. Voor ieder team en deelnemer is er een leuk aandenken aan deze feestelijke dag.

Na afloop van het toernooi zal Olaf Vos een heus jubileum clublied ten gehore brengen. Dit jubileumlied is speciaal voor deze gelegenheid geschreven.

Ook zal door middel van de onthulling van een speciaal jubileumbord nog stil worden gestaan bij het 10-jarg jubileum. Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van verschillende sponsoren en ondernemers uit de regio.

Publiek is deze middag natuurlijk van harte welkom in Uithuizen om de deelnemende teams aan te moedigen. Ook ouders met kinderen die misschien willen aansluiten zijn deze middag natuurlijk van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Back to top button