33.7 C
Delfzijl
dinsdag 25 juni 2019
Home Economie Jouw Biovoeding verhuist naar de Waterstraat

Jouw Biovoeding verhuist naar de Waterstraat

Delfzijl – De natuurvoedingswinkel Jouw Biovoeding gaat verhuizen van de Oude Schans 17 naar de Waterstraat 41. Tegen over Kaashuis van Dijk vindt U vanaf eind januari een uitgebreid assortiment met biologische levensmiddelen. Silvia Wilken heeft een veelzijdig assortiment samen gesteld. Als het gewenste product niet aanwezig is, dan is er grote kans dat het besteld kan worden.

Het assortiment wordt uitgebreid met onder andere New Care voedingssupplementen, vers groente en fruit, en biologisch vlees. Er is regelmatig Duits brood en Jouw Biovoeding is een afhaalpunt van Ekoplaza.nl. In de winkel is de grootste keuze aanwezig van soepen van de Kleinste Soepfabriek in de omgeving.

Tevens wordt er een praktijkruimte ingericht die als flex plek gebruikt wordt. Op woensdagmiddag kunt U een afspraak maken bij Aafke Wildeboer van Pedicurepraktijk Oldambt voor de voetverzorging. Aafke is Medisch Pedicure en Voetreflexologe. Mensen met diabetes kunnen een vergoeding krijgen voor een voetbehandeling. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kan jeĀ  Aafke bellen op: 06 41 62 76 24.

Op dit moment is Silvia Wilken nog in gesprek met anderen om ook gebruik te maken van de flexibele werkplek.

Advertenties

Advertenties