JongerenTop zoekt tafelhosts voor 7 oktober

Appingedam – Op 7 oktober vindt de vibes · jongerentop met 1400 jongeren plaats op de nieuwe Campus Eemsdelta Groningen in Appingedam. Een JongerenTop met nagenoeg alle leerlingen en studenten van de campus waar ze samen in gesprek gaan over hun belangrijkste waarden. Aan het eind van de dag worden deze vastgelegd in een kunstwerk. 

Het bepalen van die waarden wordt gedaan middels een forum. Daarin gaan de jongeren met elkaar de dialoog aan over wat zij belangrijk vinden en wat ze nodig hebben voor een fijne leer- en leefomgeving. Voor dit forum is de organisatie op zoek naar vrijwillige tafelhosts. Aanmelden kan via www.jongeren.top

Deze vibes · jongerentop is onderdeel van het Campus Vibes Programma. Dit programma is een buitenschools programma op de Campus Eemsdelta Groningen dat gericht is op talentherkenning en persoonlijke ontwikkeling. Na de herfstvakantie worden er wekelijks workshops georganiseerd op het gebied van sport, cultuur en persoonlijke ontwikkeling. De Vibes-workshops zijn gratis en ook toegankelijk voor jongeren die niet op de campus naar school gaan. Op 7 oktober krijgen de deelnemers alvast een voorproefje van deze workshops.

Het doel van de jongerentop op 7 oktober is om te komen tot gezamenlijke waarden, alvast te proeven van het buitenschools programma met de workshops en om elkaar beter te leren kennen. 

Back to top button