Jongerenpartij Eemsdelta presenteert kandidatenlijst voor herindelingsverkiezingen

Delfzijl – Jongerenpartij Eemsdelta heeft bekend gemaakt dat ze de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen op 18 november rond hebben. Ze hebben Mark Pereboom (37) stagair begeleider specifieke doelgroepen, uit Holwierde als lijsttrekker aangewezen.

Verder achtereenvolgend op de lijst Michael Groeneveld (31) werknemer uit Delfzijl, Jürgen Romeling (39) ondernemer uit Appingedam, Johan Schanssema (52) zittend raadslid uit Delfzijl, Ricardo Koning (20) scholier uit Delfzijl, Geert van der Laan (63) oud heftruck chauffeur uit Delfzijl, Rudolph Ahlers (38) ondernemer uit Delfzijl, Vera Smit (21) scholier uit Appingedam, Alexandra Puister-Detmers (44) pedagogisch medewerker uit Delfzijl en Luuk Veenstra (56) schoolconciërge uit Delfzijl.

Jongerenpartij Eemsdelta is er voor iedereen in de gemeente, maar met een verhoogde focus op de jeugd. Wij zijn gemotiveerd om de gemeente Eemsdelta aantrekkelijker te maken voor jongeren om in te wonen en in te leven. Het is hoog tijd om het negatieve beeld van een krimpregio actief te bestrijden, het zijn immers de jongeren van nu die straks onze maatschappij draaiende houden. Wij willen als partij samen met jongeren en jeugdwerkers actief bouwen naar oplossingen voor de toekomst!

Back to top button