3.3 C
Delfzijl
23 april 2021 05:16

Jongeren Jimmy’s Appingedam willen mensen helpen met boodschappen en het uitlaten van de hond tijdens de coronacrisis

Appingedam – Nu we leven in een roerige tijd vanwege de coronacrisis willen de jongeren van Jimmy’s Appingedam alle mensen die behoren tot een kwetsbare groep een steuntje in de rug geven.

Mensen die vanwege de intelligente lock-down problemen ervaren met het doen van zaken zoals boodschappen, het uitlaten van de hond, of mensen die simpelweg even een praatje willen maken, kunnen zich met hun vraag aanmelden bij Jimmy’s Appingedam.

Vanwege een verscheidenheid aan redenen kan het moeilijk voor iemand zijn om nu de straat op te gaan. Misschien vanuit angst om ziek te worden, misschien omdat je de kinderen niet alleen thuis kunt laten of misschien hielp iemand anders je altijd maar kan dat nu niet meer.

De jongere willen helpen met het zoeken naar een passende oplossing. „Door elkaar te helpen waar mogelijk, komen we hier samen sterk doorheen”, schrijven ze in een persbericht.

Wanneer je denkt dat een jongere van Jimmy’s iets voor jou, of een bekende, kan betekenen kan je bellen of appen met 06-81984990 dagelijks vanaf 9:00 tot 18:00 uur .De jongeren van Jimmy’s zijn ook te vinden op Facebook en Instagram.

Wanneer je zelf graag als vrijwilliger een bijdrage wil leveren kan je ze ook op dezelfde wijze contact opnemen.

Volg ons op

11,082FansLike
1,424VolgersVolg
5,284VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
DierDier
WonenWonen
TuinTuin
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021
Design en lifestyleDesign en lifestyle
AutoAuto

Populaire berichten