fbpx
12.4 C
Delfzijl
20 oktober 2020 22:09

Jonge roeiers Neptunus winnen taart op Jeugdcompetitie in Assen

Assen – Bij de Jeugdcompetitie die afgelopen zaterdag werd gehouden bij de Asser Roeiclub werd weer goed geroeid door de Neptunusjeugd.

Bij de allerjongsten roeide Anna Griep mee in een ploegje uit Deventer. Met Neptunus roeister Assunta Dearca aan het roer, wisten zij de snelste tijd te halen bij de mix ploegen 10-12 jaar. Ook was deze ploeg aan het einde van de dag winnaar van het ploegenklassement 10-12.

Hierbij worden van drie verschillende boottypes de snelste tijden bij elkaar opgeteld. Daarom was er voor deze ploeg een lekkere taart.

Ronan Vial wist bij de jongens 13/14 in de eenpersoonsboot de snelste dagtijd te varen en kreeg daarvoor natuurlijk een mooie medaille. Samen met Assunta stapte Ronan ook nog in de tweepersoonsboot en ook hierin wist Neptunus de snelste tijd neer te zetten. Bij de Jongens 15-18 Deed Fons Folkers mee namens Neptunus. Hij wist wel af te rekenen met zijn directe tegenstander, maar de tijd bleek net niet snel genoeg om de prijs voor de snelste dagtijd te winnen.

Volg ons op

10,412FansLike
1,424VolgersVolg
5,218VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten