17.7 C
Delfzijl
26 juli 2021 03:23

Jonathan Rhodes Band in Dorpshuis Bij Jacobus

spot_img

Zeerijp – Op zondag 6 september start het Dorpshuis Bij Jacobus te Zeerijp weer met het gratis te bezoeken muziekcafé. Elke eerste zondagmiddag van de maand liveoptredens van singer-songwriters en semi-akoestische bands.

Jonathan Rhodes maakt ongerepte muziek. Deze uit de Hollandse klei getrokken stadsjongen heeft een geheim verlangen naar een eenvoudiger leven. Geïnspireerd door de rijke Amerikaanse muziektraditie leunt zijn sound op roots en blues met een mespuntje gospel.

Rhodes is een verhalenverteller die speelt met de spanning tussen tijdelijke rages en eeuwige waarde. Daarin is hij niet bang om vraagtekens te zetten bij algemeen gewaande denkbeelden of bij zijn eigen waanbeelden. Het resultaat zijn liedjes met ruwe randen die vooral eerlijk zijn.
Denk aan Paul Simon, Sean Rowe en Jason Isbell. Het beloofd een mooi concert te worden. Bij mooi weer is het concert buiten, anders binnen.

Beperkt aantal plekken, dus kom op tijd. Toegang vanaf 14.30 uur. Concert begint om 15.00 uur. Reserveren mogelijk, RIVM regels worden gehanteerd.

Toegang: gratis. zie ook de website www.bijjacobus.com.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,264VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
WonenWonen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Mode 2021Mode 2021
DierDier
TuinTuin
KlussenKlussen
AutoAuto

Populaire berichten