fbpx
13.5 C
Delfzijl
22 oktober 2020 04:51

Jeugduitwisseling naar Shunan City (Japan) in de zomer van 2018

Delfzijl – Ga jij mee naar Shunan City, Japan aankomende zomervakantie?

In de zomer van 2018 (van ongeveer 2 t/m 10 augustus) organiseert de Stichting Stedenband Delfzijl – Shunan City een jeugduitwisseling met Shunan City in Japan. Delfzijl heeft sinds 1990 een stedenband met deze havenplaats in het zuiden van Japan. Vanuit deze stedenband wordt er jaarlijks een uitwisseling georganiseerd. Afgelopen zomer was een delegatie uit Shunan City op bezoek in Delfzijl. Voor 2018 is Delfzijl uitgenodigd om met maximaal 16 jongeren een bezoek te brengen aan Shunan City. Vanuit de gemeente Delfzijl kan iedereen tussen de 14 en 18 jaar zich aanmelden voor deze zeer bijzondere en unieke uitwisseling.

Tijdens de uitwisseling verblijven de jongeren bij een gastgezin. Daardoor leert men in korte tijd veel over de Japanse cultuur. Tijdens het verblijf in Shunan City zullen vele bezienswaardigheden worden bezocht. Het is voor jongeren een onvergetelijke reis met vele nieuwe indrukken en nieuwe vrienden. De reis is niet gratis. De kosten voor o.a. het vliegticket komen voor eigen rekening.

Jongeren geïnteresseerd in deze uitwisseling kunnen zich aanmelden voor een informatiebijeenkomst. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan tot uiterlijk 15 januari 2018 via een e-mail naar info@delfzijlshunancity.nl onder vermelding van je naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum. Voor degenen die zich aanmelden zal na 15 januari 2018 een uitnodiging worden toegestuurd voor de informatiebijeenkomst.

Volg ons op

10,412FansLike
1,424VolgersVolg
5,219VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten