fbpx
16.8 C
Delfzijl
zaterdag 04 juli 2020
Home Agenda tips Jeu de Boules Vrienden Competitie in Appingedam

Jeu de Boules Vrienden Competitie in Appingedam

Appingedam – Woensdag 19 juli wordt er op de jeu de boules velden naast het aswa gebouw een vrienden competitie georganiseerd. Teams, bestaande uit 3 personen, kunnen zich gratis aanmelden bij het service punt in het aswa gebouw, tel. 0596 – 626792.

Voor deze vrienden competitie nodigen we bedrijven, organisaties, verenigingen, wijken, straten, vriendengroepen enz. uit om deel te nemen. Het gaat om de sfeer, de gezelligheid, de ontmoeting en om de zomer te vieren. Het geheel zal opgevrolijkt worden met Franse muziek, lekkere hapjes en vanzelf is de bar open voor een kopje thee of een glaasje wijn.

Heb je geen materialen? Geen probleem. De ASWA jeu de boules vereniging zorgt er dan voor. Iedereen, jong en oud, kan deelnemen aan dit vrolijk festijn. Het geheel gaat om 14:00 uur beginnen.

Liefhebbers van een lekkere lunch kunnen om 12:00 al komen voor een gezellige maaltijd. Het menu is tevens met een knipoog naar Frankrijk. De lunch is niet gratis (€ 5,50 pp). Opgave hiervoor is noodzakelijk en kan tevens bij het aswa service punt.

Inschrijving vrienden competitie en opgave lunch sluit 15 juli. Het geheel gaat alleen door bij voldoende deelname.        

Advertenties