Jazz en klassiek in de Walfriduskerk van Hellum

Hellum – Jazz en klassiek in de Walfriduskerk van Hellum. Hoe de liefde en kunstzinnigheid van Parijs een plek krijgt in de middeleeuwse kerk van de parel in de Woldstreek. Op zondag 26 november tussen 15:00 en 17:00 uur brengen de musici van Les Quatre Chats het programma “A Night in Paris” naar Hellum. Isabel (fluit), Beatriz (piano), Tadas (contrabas) en Bruno (jazz-slagwerk) hebben elkaar als studenten ontmoet op het Prins Claus conservatorium in Groningen. Jazz en klassieke muziek plus hun liefde voor Franse muziek bracht hen daar samen.

Met hun programma “A Night in Paris” brengt dit kwartet een bijzondere muziek-combinatie van deze muziekstijlen. Zij delen met het publiek hun enthousiasme voor en het plezier met de muziek van de Franse componisten Debussy, Mouquet en Bolling. In dit programma wordt de sfeer van dit tijdperk opnieuw gecreëerd door muziek, van klassiek naar jazz. Laat u in de donkere dagen van november vrolijk stemmen en verrassen en kom daarvoor naar Hellum.

Kaarten (12,50 incl. consumptie) kunt u bestellen via helmsterklokkeluider@ziggo.nl of contant afrekenen op de dag van de voorstelling bij de kerk. 

Back to top button