Jari Slort naar Harkemase Boys

Delfzijl – De 20-jarige Jari Slort uit Delfzijl zal vanaf volgend seizoen spelen bij het Friese Harkemase Boys in de derde divisie. De spits speelt dit seizoen nog bij NEC Delfzijl dat uitkomt in de tweede klasse. Dat meldt de club op haar website.

De aanvaller speelde eerder in de jeugd van FC Groningen en Be Quick 1887. Slort werd door Harkemase Boys benaderd nadat zij hem een aantal keer in actie zagen bij wedstrijden van NEC.

‘Mijn komst naar Harkema werd versneld omdat ik werd uitgenodigd bij de wedstrijd tegen ACV. Toen heb ik een gesprek gehad met de technische commissie en tijdens dat gesprek werd er veel duidelijk’, aldus Slort.

‘Ik hield er een heel goed gevoel aan over en voor mij was de keuze uiteindelijk vrij eenvoudig. Momenteel woon ik nog in Delfzijl, maar het is de bedoeling dat ik vanaf volgend schooljaar in Groningen ga wonen om te gaan studeren.’

Back to top button