Janny Volmer wil met inwoners van de gemeente Eemsdelta in gesprek over de toekomst van Theater de Molenberg

Delfzijl – Op zaterdag 18 maart gaat Janny Volmer, samen met haar fractiemedewerkers, in gesprek met inwoners van Eemsdelta over de toekomst van theater de Molenberg. De bijeenkomst vindt plaats in zaal de Schans van bovengenoemd theater en begint om 15:00 uur.

Henk Lameijer verricht de aftrap door het schetsen van een kort historisch perspectief van de Molenberg.

Janny Volmer: ‘ Inwoners zijn nauwelijks betrokken geweest bij de ontwikkelingen rondom theater de Molenberg. Maar ze hebben, naar onze mening, zeker ideeën  over waar een nieuw theater moet komen en of een nieuw theater ook aan grote producties, zoals van bijvoorbeeld Bert Visscher en Jochem Myjer een podium moet kunnen bieden.

Mijn fractie vindt het contact met  inwoners  van cruciaal belang. Het vertrouwen in de lokale politiek kan alleen teruggewonnen worden als mensen ook echt hun inbreng terug zien in de uitvoering.

Volgens ons is een eerste stap  het met elkaar bespreken van een actueel onderwerp zoals in dit geval ons theater. Wij gaan vaker dergelijke bijeenkomsten  organiseren over verschillende onderwerpen. We zullen via onze website inventariseren waar de behoefte ligt’.

De middag wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

Vanwege de catering is aanmelden gewenst dit kan door een e-mail te sturen naar Tet.luursema@gmail.comBack to top button