5.4 C
Delfzijl
7 mei 2021 00:46

Jaarmarkt en kermis Loppersum officieel geopend

Loppersum – Burgemeester Hans Engels heeft namens het college van B en W van de Gemeente Loppersum woensdagmiddag de jaarlijkse markt en kermis in het dorp geopend.

Dit jaar is er op de markt rekening gehouden met de maatregelen rond om het  coronavirus. Op de markt die wordt gehouden in het centrum van Loppersum, in de Hogestraat, Lagestraat en de Burgemeester van de Munnikstraat staan marktlieden uit de omgeving maar er zijn marktlieden tot aan Zwolle toe.

Op vrijdag 19 september zal de weekmarkt (op verzoek van de marktkooplieden) dit jaar op de parkeerplaats achter de AH worden gehouden en niet aan de Wirdumerweg, zoals eerdere jaren.

Kermis
De kermis is zoals altijd 4 dagen en wel van woensdag 16 september tot en met zaterdag 19 september. De kermis zal worden gehouden op het Marktplein. Ook hier gelden de regels m.b.t. het coronavirus. Ook bij het betreden van de Kermis is er een looprichting en zijn alle attracties ruim opgesteld. Tevens staat er bij de ingang handgel en dient de regel 1.50 meter gehanteerd worden.

Volg ons op

11,141FansLike
1,424VolgersVolg
5,290VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
KlussenKlussen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Mode 2021Mode 2021
AutoAuto
DierDier
WonenWonen
TuinTuin

Populaire berichten