Jaarlijkse uitvoering Sportvereniging Appingedam op nieuwe locatie

Appingedam – Afgelopen zaterdag vond de jaarlijkse uitvoering van Sportvereniging Appingedam (SVA) plaats in de sporthal van Campus Eemsdelta. Voorheen werd sporthal Eelwerd jarenlang gebruikt, maar na de sloop daarvan bood de samenwerking tussen de gemeente, school en vereniging de mogelijkheid om dit evenement in de nieuwe sporthal te organiseren.

Onder het thema ‘Back to the ’70s & ’80s’ lieten zo’n 200 leden hun kunsten zien. De avond bood een gevarieerd programma met optredens in dans, freerunning en turnen. Daarnaast waren er spectaculaire shows van meerdere groepen gezamenlijk, waarbij de muziek perfect aansloot bij het thema. Het publiek, bestaande uit ongeveer 400 mensen, genoot volop van de optredens.

De succesvolle uitvoering was te danken aan de inzet van leden, leiding, bestuur, vrijwilligers en sponsoren. De bloei van SVA werd op deze avond duidelijk zichtbaar.

Sportvereniging Appingedam biedt sportactiviteiten aan voor alle leeftijden, van 2 tot 80+. Iedere werkdag worden er lessen verzorgd in Appingedam. Ge√Įnteresseerden kunnen meer informatie vinden op svappingedam.nl.

Back to top button