fbpx
9.7 C
Delfzijl
20 oktober 2020 13:33

IVAK start Academy om cultuuraanbieders te ondersteunen

Delfzijl – Op 16 mei organiseert Stichting IVAK een marketingworkshop voor alle cultuuraanbieders in de DAL-regio. De workshop gaat over hoe je jezelf in de markt zet als zelfstandige docent in de creatieve sector? Het IVAK nodigt gastspreker Maaike van Steenis van Succesvol Ondernemen als Creatief uit voor een 4-uur durende workshop op de kersverse IVAK Academy. Van Steenis leert de deelnemers gedurende dit dagdeel de basis van marketing; hoe zet je jezelf en/of jouw product/dienst in de markt? Aan de orde komt onder andere het bepalen van je doelgroep; wie is je ideale klant en hoe spreek je deze aan? Daarnaast wordt ingegaan op het proces om geïnteresseerden tot klant te maken, en op de vraag hoe je jezelf onderscheidend kunt profileren ten opzichte van jouw concullega’s. Geschikt voor aanbieders die eigen leerlingen willen werven of die in de scholen actief (willen) zijn. Deelname = geheel gratis. Interesse? Meld je vóór 10 mei aan via hallo@ivak.net o.v.v. Marketingworkshop.

IVAK ACADEMY
Stichting IVAK ondersteunt alle cultuuraanbieders DAL-regio. Zowel binnenschools, naschools (NSA) als in de vrije tijd. Denk hierbij aan zzp-docenten die creatieve lessen geven, culturele verenigingen, de amateurkunst, organisatoren van lokale evenementen en de icc-ers en leerkrachten op basisscholen. Om deze ondersteuning nog completer te maken, heeft de stichting besloten de IVAK Academy te richten. Binnen de Academy worden lezingen, inspiratiedagen, workshops, masterclasses en netwerkbijeenkomsten georganiseerd met verschillende thema’s. Alles gebouwd rondom de behoeften van het onderwijs, de cultuuraanbieders en de amateurkunst. De aftrap was op 6 maart in Zeerijp, waar een bijeenkomst voor culturele verenigingen werd gehouden over leden- en fondsenwerving.

Het doel van de Academy-bijeenkomsten is om kennis te delen, te inspireren, te prikkelen, te professionaliseren, ondernemerschap te stimuleren, elkaar te ontmoeten en te zoeken naar cross-overs.  Stichting IVAK is op de hoogte van landelijke en provinciale ontwikkelingen binnen de cultuursector en selecteert op basis van wat er leeft in het veld thema’s en passende gastsprekers. De lezingen en workshops zullen op wisselende locaties in de DAL-regio gehouden worden.

Locatie 16 mei:
Centrumkerk (event-zaal)
Kerkstraat 25
9934 CE Delfzijl

Meer informatie? Bel met Irene van Wijhe / medewerker marketing & communicatie via 06-22121975.

Volg ons op

10,412FansLike
1,424VolgersVolg
5,218VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten