7.8 C
Delfzijl
15 mei 2021 03:13

IVAK maakt creatieve lessen goedkoper voor 1e lesjaar

Delfzijl – Vanaf september kunnen kinderen en jongeren (4-18 jaar) 20% korting krijgen op creatieve cursussen in hun eerste lesjaar. Denk hierbij aan muziekles, toneelles, dansen of bijvoorbeeld schilderen of tekenen.

Het IVAK verstrekt deze korting, ook wel Persoonlijk Cultuur Budget (PCB) om zo de drempel om mee te doen aan dans, theater, muziek of beeldende kunst lessen te verlagen. De docent berekent de korting door aan zijn leerling(en) en krijgt dit geld terug van het IVAK.

De korting kan oplopen tot wel €80 euro. Het IVAK financiert het PCB vanuit haar subsidiegelden. Docenten die graag meer willen weten over het PCB en hoe zij de korting kunnen doorberekenen aan hun leerlingen, kunnen op 31 oktober van 10.00 – 12.00 uur langskomen bij het IVAK om te horen hoe dit precies werkt en zich eventueel na afloop aanmelden als PCB-deelnemer.

PROGRAMMA:

10.00 uur                       Inloop met koffie & thee
10.15 uur                       Nieuwe rol stichting IVAK
10.45 uur                       Uitleg werkwijze PCB
11.15 uur                       Vragenronde
11.30 uur                       Aanmeldmogelijkheid voor PCB
12.00 uur                       Einde / mogelijkheid om te netwerken 

Locatie: Stichting IVAK. Centrumkerk, Kerkstraat 25 in Delfzijl

Ook docenten die buiten de DAL-regio wonen maar wel graag les willen geven in dit gebied zijn van harte welkom. Het IVAK denken graag met hen mee hoe zij hun lessen in deze regio neer kunnen zetten (gebruik maken van leslocaties en van het IVAK als platform, etc).

Wil je je opgeven voor de bijeenkomst of heb je al vragen over het PCB? Neem dan contact op met IVAK bureaumanager Katja Stavinga; katja@ivak.net of 0596-614244 (werkdagen: maandag, dinsdag, woensdagochtend, donderdagochtend)

Wil jij nu alvast meer weten over de voordelen die het PCB biedt, voor leerlingen/cursisten of voor docenten? Kijk dan op www.ivak.net/pcb.

Of wil je graag weten welke creatieve lessen, workshops en cursussen er allemaal zijn in Delfzijl, Appingedam en Loppersum? Kijk dan op www.ivak.net/aanbod.

Volg ons op

11,150FansLike
1,424VolgersVolg
5,286VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
DierDier
KlussenKlussen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
AutoAuto
Mode 2021Mode 2021
WonenWonen
TuinTuin

Populaire berichten