fbpx
14.7 C
Delfzijl
maandag 06 april 2020
Home Algemeen IVAK gaat los met Theatersport voor jongeren in Centrum Kabzeël

IVAK gaat los met Theatersport voor jongeren in Centrum Kabzeël

Appingedam – Het centrum Centrum Kabzeël is een gezellige ontmoetingsplek voor alle inwoners van Appingedam en omgeving.

In het centrum zal vanaf dinsdag 13 februari weer een cursus Theatersport gaan starten vanuit het IVAK. Theatersport is een vorm van improvisatietoneel die o.a bekend is van de Grote Improvisatieshow en de Lama’s op TV. Het is een hele actieve vorm van theater waarbij alles ter plekke wordt bedacht.

Ben jij tussen de 12 en 14 jaar en hou je erg van toneel spelen en ben je niet bang voor wat gekkigheid? Ben je niet zo van teksten onthouden, en bedenk je liever zelf scenes? Dan is Theatersport echt iets voor jou!

Tijdens de cursus leer je in 10 weken hoe je zonder voorbereiding de leukste en gekste scenes kunt spelen. Leer vol overtuiging typetjes te spelen, en ontdek de verschillende theatersportgames zoals de Cluedo, De Dierenwinkel of een Blind Date. Alles is mogelijk! Leer wat er allemaal komt kijken bij improviseren en laat je familie en vrienden versteld staan! Aan het eind van de cursus zal afgesloten worden met een kleine voorstelling.

De kosten voor de cursus zijn € 125 (12,50 per les) en vindt plaats van dinsdag 13 februari t/m 24 april. De lessen vinden elke dinsdag plaats van 16:00 uur – 17:30 uur.

Ben je enthousiast of heb je nog vragen? mail naar gemma@bosvolmogelijkheden.nl of kijk op http://www.bosvolmogelijkheden.nl/mogelijkheden/cursus-theatersport-ivak/

Advertenties