It’s a kind of Magic op Het Hogeland College in Warffum

Warffum – In het kader van het 150-jarig bestaan van Het Hogeland College was de school op 23 februari één groot podium voor goochelaars, vuurspuwers en een voetbal freestyler.

Bij aankomst op school werden leerlingen en docenten “warm” verwelkomd met een spectaculaire vuurshow uitgevoerd door acrobaten van het trio Clinch.

Tijdens de lessen konden er zomaar goochelaars binnen komen vallen. De bovenbouwleerlingen konden zich verbazen over de trucs van de 22-jarige goochelaar Dennis Oosterwold, die met veel humor de wereld een extra dimensie gaf. In de andere klassen werden goochelacts uitgevoerd door leerlingen van Het Hogeland College. Onder de bezielende leiding van oud-docent èn goochelaar George Tokaya hadden zij de ins en outs van een aantal trucs geleerd en daarmee verrasten zijn hun medeleerlingen.

In de pauzes en tijdens de gymlessen ging de voetbal freestyler Tom Vegter helemaal los. Tijdens verschillende acts was hij één met de bal en liet hij de bal met acrobatische bewegingen van voet naar voet gaan om vervolgens de bal op de zijkant van zijn hoofd vloeiend heen en weer te wiegen.

De lustrumvoorzitter Karel Vlak kijkt met veel plezier terug op een geslaagd lustrum evenement.

Back to top button