7.8 C
Delfzijl
15 mei 2021 03:23

Inwoners BMWEDAL-gemeenten tevreden over huishoudelijke ondersteuning

Loppersum – Inwoners van de gemeenten Bedum, de Marne, Winsum, Eemsmond, Delfzijl, Appingedam en Loppersum (BMWEDAL) zijn tevreden over de huishoudelijke ondersteuning die zij ontvangen. Dat blijkt uit een onderzoek (steekproef) naar de tevredenheid over de huishoudelijke ondersteuning dat de gemeenten hebben laten uitvoeren.

Medewerkers en kwaliteit schoonmaak zeer gewaardeerd

Cliënten geven aan dat zij tevreden zijn over de zorgaanbieder. De kwaliteit van de schoonmaak ervaren zij als goed en de medewerk(st)er huishoudelijke ondersteuning wordt zeer gewaardeerd. Dit resultaat stemt de wethouders Wmo van genoemde gemeenten zeer tevreden. Ook omdat uit de controles blijkt dat huizen goed worden schoongemaakt.

Over het onderzoek

De gemeenten hebben onderzoeksbureau Wmo Support opdracht gegeven  te onderzoeken hoe cliënten van de huishoudelijke ondersteuning deze dienstverlening ervaren en ook of en in welke mate het resultaat, een schoon huis, wordt bereikt. De controle op het resultaat is tijdens huisbezoeken uitgevoerd. De  aanbieders scoren op alle onderdelen, voor alle gemeenten een voldoende. Het betreft de volgende aanbieders: Beter Thuis Wonen Thuis, Tzorg, en Thuiszorg Noord (‘t Gerack).

Volg ons op

11,150FansLike
1,424VolgersVolg
5,286VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
AutoAuto
KlussenKlussen
TuinTuin
DierDier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
WonenWonen
Mode 2021Mode 2021

Populaire berichten