Inwoners aardbevingsgebied in gesprek met Nationale ombudsman Reinier van Zutphen

Appingedam – Nationale ombudsman Reinier van Zutphen en zijn team in Groningen zijn een paar dagen met hun pop-up huiskamer in de provincie Groningen. Woensdagochtend stond de Nationale ombudsman op het Overdiep in Appingedam.

Van Zutphen en zijn team gingen in gesprek met de inwoners en bestuurders zo willen zij een goed beeld krijgen van wat er speelt tussen de inwoners van Groningen en de overheid. In Appingedam werden ging het vooral over de problematiek rond de aardbevingen, maar ook de verdubbeling van de N33 en met name de toename van autoverkeer op de Farmsumerweg maakten de inwoners zich zorgen over.

De Nationale ombudsman heeft in verschillende gevallen toegezegd zich persoonlijk te verdiepen in hun klacht, zij zullen op een later tijdstip nog eens contact hebben.

Vandaag staat de pop-up huiskamer nog op het parkeerterrein aan het Pastoriepad in Loppersum daar kunnen inwoners van 13:00 tot 15:00 uur nog met Reinier van Zutphen in gesprek.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1979″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button