Introductie Stadspas Appingedam overtreft verwachtingen ondernemers

Appingedam – De Stadspas Appingedam beleefde vrijdagavond een feestelijke start. Op het kerkplein in Appingedam kon voorafgaand aan de Nacht van Appingedam de Beleef Stad Appingedam pas, zoals de pas voluit heet, voor het eerst worden gescand en daarmee maakten de aanwezige pashouders kans op drie 4K led televisies. Die werden tijdens deze avond uitgereikt door niemand minder dan Wolter Kroes. Die aansluitend nog een kort optreden gaf op het Kerkplein.

De Stadspas Appingedam is een klantenkaart voor meer dan 50 ondernemers/winkeliers in Appingedam. Bij elke aankoop, ongeacht het bedrag, krijgen kaarthouders punten als ze de pas scannen. En daarmee zijn mooie prijzen te winnen. De unieke klantenkaart is een initiatief van Marketing Stad Appingedam, een samenwerkingsverband van meer dan 50 ondernemers. Die hebben zichzelf ten doel gesteld de leegstand en krimp in Appingedam en de regio tot een minimum te reduceren. Secretaris Martien van Bostelen: “Door samen te werken zetten wij de prachtige historische stad Appingedam op de kaart en zorgen wij samen voor  een duurzame toekomst en een leefbare stad”.

De Stadspas Appingedam viel eerder deze maand bij de huishoudens in Appingedam in de bus, ondertussen hebben ruim 1000 inwoners zich geregistreerd. Dit overtreft de verwachtingen van de ondernemers.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2084″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button