fbpx
maandag 25 oktober 2021
11.3 C
Delfzijl

Introductie OldStars met Bettine Vriesekoop bij DTTC in Appingedam

Appingedam – Tijdens de eerste Oldstars Sportweek Groningen van 25 september tot en met 1 oktober, kunnen ouderen zeven dagen lang bij verschillende sportverenigingen in de provincie gratis kennismaken met diverse aangepaste OldStars spelvormen.

Tafeltennisvereniging DTTC in Appingedam krijgt vrijdag 1 oktober niemand minder dan voormalig topspeelster Bettine Vriesekoop op bezoek. De beweegvormen zijn aangepast op de 55-plusser en naast bewegen staat het ontmoeten en sociaal contact centraal. 

Bij OldStars Tafeltennis DTTC  aan de Pastorierlaan 2 is Bettine Vriesekoop van 15.00 tot 17.00 uur (14.30 uur inloop) van de partij. Meer info/aanmelden: dttc78@gmail.com

Laagdrempelig
Bij OldStars kunnen alle ouderen laagdrempelig bewegen, meedoen, ontmoeten en eigen regie behouden door actief te zijn als begeleider, trainer, spelbegeleider en/of vrijwilliger. Het Nationaal Ouderenfonds neemt hiermee, samen met onder anderen partners Menzis, VWS, RCOAK, Zabawas en Stichting Sluyterman van Loo, de volgende stap in de ontwikkeling van de ouderenvriendelijke sportomgeving.

OldStars voor alle ouderen 
OldStars is er voor alle ouderen die zelf willen en kunnen bewegen in sport, bij de sportvereniging en in de maatschappij. Hierbij wordt sport ingezet als middel om ouderen op een laagdrempelige manier te laten bewegen, samen te laten komen, mee te laten doen en betekenisvol te laten zijn binnen de vereniging of de wijk. 

Gezamenlijk initiatief
De OldStars Sportweek is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds, Menzis, FC Groningen en Huis voor de Sport Groningen. Het wordt ondersteund door de provincie Groningen. Tijdens de OldStars Sportweek bezoeken diverse sporticonen, zoals Tom Okker, Bettine Vriesekoop en Floris Jan Bovelander, de provincie.

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,310VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer