zondag 19 september 2021
19.9 C
Delfzijl

Intocht Sinterklaas Delfzijl op zaterdag 17 november met aansluitend groot Sinterklaasfeest

spot_img

Delfzijl – De Sinterklaas intocht in Delfzijl op zaterdag 17 november wordt een groot kinderfeest. Rond 13:00 uur zal Sinterklaas en zijn gevolg aan komen in de haven. Vier boten zijn er nodig om alle pieten in Delfzijl te brengen.

Na het ontvangst op de kade neemt Sinterklaas alle tijd om zoveel mogelijk kinderen de hand te schudden en alvast de verlanglijstjes in ontvangst te nemen. Tijdens dat ontvangst geven de dansers van dansschool The Legacy een demonstratie.

Vervolgens maken de Sint en zijn Pieten een rondgang door het centrum van Delfzijl om te eindigen in de Evenementenhal. Daar is vanaf 15.00 uur het grote Sinterklaasfeest met veel dansen en zingen. Daar is ook de uitreiking van de prijzen aan de winnaars van de kleurplatenwedstrijd. Intertoys verzorgt de bijbehorende cadeautjes. Alle scholen in Delfzijl hebben afgelopen week kleurplaten ontvangen. Voor de kinderen is er gratis ranja en Jumbo Noordman zorgt ervoor dat de kinderen aan het einde van het feest iets lekkers mee naar huis krijgen.

In de Evenementenhal is Zijn stijl Haar stijl aanwezig om gratis kleuren in het haar van de kinderen te maken of een mooie vlecht. Zwarte pieten gaan de kinderen die dat willen schminken. The Legacy verzorgt ook in de hal een show.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,284VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
DierDier
TuinTuin
Mode 2021Mode 2021
KlussenKlussen
WonenWonen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
AutoAuto

Populaire berichten