Interculturele markt op de Marktstraat/Oude Schans

Delfzijl – De gezamenlijke ondernemers van de Marktstraat/Oude Schans (Goudkust) organiseren op zaterdag 23 september een Interculturele markt.  Tijdens deze overdekte markt  van 11.00-17.00 uur heeft iedereen de mogelijkheid om kennismaken met hapjes en drankjes uit de verschillende landen in een gezellige sfeer.

Als je van lekker eten houdt, kom dan zeker even langs. Er is een groot terras om plaats te nemen, omringd door de verschillende aanbieders van lekkernijen. Baklava en andere Turkse zoetigheid, Döner, Surinaams eten, maar ook Antilliaans en Indonesisch eten is vertegenwoordigd. Er is zelfs een Antilliaanse barbecue en een Turkse theetafel!

De Turkse kapper komt ook, dus laat je baard maar staan. En heb je krullen, zowel Europese als Afrikaanse krullen, dan kan je terecht bij de Krullenclub. Voor handige spullen is er de Snuffelhoek en wil je graag weten of er op dit moment stress in je leven is? Doe dan de stress test of maak gebruik van een heerlijke massagestoel om te ontspannen.

Er is veel muziek aanwezig en de straat wordt versierd met allemaal internationale vlaggen. Wij willen graag alle aanwezige culturen aan één tafel samenbrengen.Back to top button