fbpx
0.6 C
Delfzijl
27 januari 2021 11:09

Inschrijving 28e Pinkster Zeedijk Wandeltocht geopend

Delfzijl – De inschrijving voor de 28e Pinkster Zeedijk Wandeltocht op Pinksterzondagmorgen 9 juni is sinds 15 april geopend. Deze wandeltocht wordt georganiseerd in het kader van de Pinksterfeesten in Delfzijl.

De Pinkster Zeedijk Wandeltocht is een wandeltocht van plm. 12km., waarvan de route, normaal gesproken, over of onder langs de zeedijk van de Eemshaven naar het Eemshotel in Delfzijl loopt. Echter de dijkverzwaring heeft hier sinds 2018, gedurende twee jaar, verandering in gebracht en loopt de alternatieve route vanaf Spijk via Bierum en Nansum naar Delfzijl, waar de tocht bij het Eemshotel eindigt en men tijdens de tocht dus alleen “dijkzicht” heeft. In 2020 zal de tocht weer traditioneel zijn en starten vanaf de Eemshaven.

Nadat de wandelaars de vroege zondagmorgenwandeltocht hebben volbracht kunnen zij, nadat zij een medaille als beloning hebben ontvangen, in het Eemshotel aanschuiven voor een uitgebreid en goed verzorgd ontbijt. Ook is er de mogelijkheid te wandelen zonder ontbijt na afloop. De lopers zullen per touringcar naar de start in Spijk worden gebracht en deze zal maximaal twee maal vanaf het Eemshotel vertrekken, de eerste om zeven uur en de tweede omstreeks 07.40 uur.

Men dient zich aan te melden voor de tocht via mail wsvspirit@gmail.com onder vermelding van naam, woonplaats, telefoonnummer en of men wel of geen ontbijt wenst. Men krijgt een mail met daarin de betaalinstructies. Aanmelden en/of betalen aan de start is niet mogelijk.

De kosten voor de Pinkster Zeedijk Wandeltocht bedragen € 10,– en voor lopers zonder ontbijt € 3,50.

Volg ons op

10,820FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten