Inschrijving 18e jaarlijks Nieuwjaars-Volleybaltoernooi op 9 januari is geopend

Delfzijl – Voor de 18e keer organiseert volleybalvereniging Set’m Up een recreatief dagje (9.00 uur tot ong. 16.30 uur) volleybal. Hierin wordt op verschillende niveaus zowel mix- als damesvolleybal gespeeld. Wil je hier met vrienden, familie, collega’s, een (volleybal- of andere sport) team aan meedoen? Geef je dan voor 15 november op! Denk hierbij erom dat vorig jaar het toernooi al op tijd vol was dus wacht niet te lang.

We maken gebruik van sponsoring en daardoor bedraagt het inschrijfgeld per team voor deze dag maar 30 euro. Net als voorgaande jaren zal dit toernooi plaatsvinden in De Ringen, Delfzijl.

Opgave van een team: kan via de mail naar: werbata@gmail.com. Dan ontvangt u een mail retour met daarop de gegevens om het inschrijfgeld over te maken. Na ontvangst inschrijfgeld is opgave volledig.

Sponsoring: wilt u deze dag mede tot een succes maken en een sponsorbedrag doneren? Dan kunt u ook een mail naar boven genoemd mailadres sturen. We maken een mooi programmaboekje waar een gepaste ruimte voor uw bedrijf gereserveerd wordt.

Over Set ‘m up
Set ‘m up is een dames recreatieve volleybalvereniging met 15 speelsters welke elke dinsdag in De Ringen om 20.30 uur traint. Een aantal dames doet mee aan het Slochteren recreatieve competitie. Lijkt het je leuk om mee te doen, kom een keer meetrainen.

 

Back to top button