fbpx
17.1 C
Delfzijl
zaterdag 04 juli 2020
Home Algemeen Inschrijfochtend met uitzendbureaus op Werkplein Ability in Winsum

Inschrijfochtend met uitzendbureaus op Werkplein Ability in Winsum

Winsum – Woensdagochtend 5 juni organiseert Werkplein Ability een inschrijfochtend met uitzendbureaus voor werkzoekenden of mensen die zich aan het oriënteren zijn op ander werk. Tijdens deze ochtend kunt u in gesprek met de uitzendbureaus Abiant, Snel Zuur Personeelsdiensten en JIJ – uitzendbureau. De bureaus hebben vacatures in alle sectoren.

Verder geeft uitzendbureau M-Employee informatie over de productiewerkzaamheden bij Heiploeg in Zoutkamp en informeert DynAmiek trainingen over het callcenterproject waarin geïnteresseerden getraind worden in gespreksvaardigheidstechnieken die nodig zijn voor het werk in een Klant Contact Centrum (KCC) bij een gemeente of in de Callcenterbranche. Voor meer informatie over deze ochtend kunt u contact opnemen met Esther Pleizier, zij is bereikbaar op 088 – 3458888.

Bent u inwoner van gemeente Het Hogeland en op zoek naar werk of ander werk? Dan bent u tussen 09:00 en 12:00 uur van harte welkom op Werkplein Ability, Ubbo J. Mansholtplein 2 te Winsum.

Advertenties