fbpx
13.2 C
Delfzijl
21 oktober 2020 08:56

Informatiebijeenkomst over het project Fietsmaatjes Delfzijl

Delfzijl – Op zaterdag 18 mei van 13.00 uur tot 15.00 uur vindt er in Wijkcentrum ’t Houkje aan de Waddenweg 4 in Delfzijl (locatie Bredeschool Noord) een informatiebijeenkomst plaats over het project Fietsmaatjes Delfzijl.

Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om de fiets te pakken. Voor mensen op leeftijd, mensen met een beperking of mensen met een tijdelijke blessure is zelfstandig fietsen soms niet (meer) mogelijk. Om ook hen te laten genieten van het fietsen, wordt het project Fietsmaatjes opgestart.Fietsmaatjes biedt mensen die nog graag willen fietsen maar dit zelfstandig niet kunnen, fietstochten aan met een duofiets en elektrische trapondersteuning. Belangstellenden zitten naast de vrijwilliger en kunnen zelf mee trappen. De duur van de fietstochten variëren van 1 tot 3 uur.

Voor Fietsmaatjes moeten nog verschillende stappen worden gezet, zoals het maken van een plan van aanpak, het aanschaffen van een geschikte fiets en het werven van vrijwilligers. Wilt u meer weten over het project of mee werken aan Fietsmaatjes Delfzijl? Dan bent u van harte welkom bij de informatiebijeenkomst op 18 mei. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen via fietsmaatjesdelfzijl@hotmail.com of bellen met beweegcoach E. Wollerich: 06 – 26 97 52 08.

Volg ons op

10,412FansLike
1,424VolgersVolg
5,219VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten