In actie voor Spieren voor Spieren: 2e hands kleding & speelgoedbeurs bij Stichting Werk op Maat Uithuizen

Uithuizen – Stichting Werk op Maat zet zich een jaar lang in om geld in te zamelen voor Spieren voor Spieren. Er zijn 20.000 kinderen in Nederland met een zeldzame spierziekte. Spieren voor Spieren heeft als missie om alle spierziekten bij kinderen te verslaan.

Op verschillende manieren wordt zoveel mogelijk geld opgehaald. Dit geld wordt besteed aan wetenschappelijk onderzoek, snelle diagnose, de beste behandeling en innovatieve zorg in onder andere het Spieren voor Spieren Kindercentrum van het UMC Utrecht.  Aan Werk op Maat zijn ook mensen met een spierziekte verbonden en helaas hebben we ook mensen aan de gevolgen van een spierziekte verloren.

Op donderdag 22 september organiseren ze van 13.00-16.00 uur samen met de deelnemers een Tweedehands Kleding & Speelgoedbeurs. Je bent van harte welkom op bij Werk op Maat aan de Industrieweg 7 in Uithuizen.

Misschien heb je kleding (volwassenen- en kinderkleding) of speelgoed over? Je kunt dit inbrengen vanaf 29 augustus tot en met vrijdag 16 september eveneens aan de Industrieweg 7 in Uithuizen.

Ze hanteren de volgende voorwaarden:

  • Kleding moet schoon zijn
  • Kleding moet heel zijn (denk aan ritsen, knopen, losse naden)
  • Géén sokken, ondergoed of panty’s
  • Accessoires zijn welkom (denk aan riemen, tassen, kettingen en oorbellen)
  • Speelgoed moet schoon en heel zijn
  • Speelgoed moet compleet zijn

De kleding die na afloop overblijft wordt gedoneerd aan kledingbank Maxima en het speelgoed aan Speelgoedbank Sam.

Voor meer acties rondom Spieren voor Spieren houd onze website in de gaten: www.stichtingwerkopmaat.nl. Voor vragen of suggesties, neem contact op met ons via 0595-433245.

Back to top button