Ijsbaan op het Molenbergplein geopend

Delfzijl – Sinds vrijdagmiddag kunnen schaatsliefhebbers die echt niet langer kunnen wachten op natuurijs terecht op de kunstijsbaan op het Molenbergplein. De ijsbaan is een initiatief van Juniorkamer De Drie Delfzijlen zij vonden het een leuke toevoegen bij de Cranberry Fair die ook dit weekend plaats vind rond de centrumkerk in Delfzijl.

In de grote tent ligt een kunststofbaan van 10 bij 10 meter. De baan is met name bedoeld voor kinderen, de speciale schaatsen zijn beschikbaar in de maten 28 tot 46.

De ijsbaan gaat vrijdag 7 december om 21:00 uur dicht. Voor de overige openingstijden kunt u kijken op de facebook pagina van de Cranberry Fair.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1835″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button