fbpx
1 C
Delfzijl
29 november 2020 05:38

Huurderskoepel Acantus organiseert bijeenkomst over overlast & onderhoud

Delfzijl – Op donderdag 14 december organiseert de Huurderskoepel Acantus (HKA) een themabijeenkomst in Delfzijl met als onderwerpen onderhoud en overlast. Dit na aanleiding van de vele vragen en kwesties die de afgelopen tijd bij de huurdersorganisaties zijn binnengekomen.

Er zijn medewerkers van Acantus en de Woonbond aanwezig zijn die tekst en uitleg zullen geven over deze beleidsonderwerpen. Daarnaast kunnen huurders ook zelf vragen en hun eigen kwesties stellen aan één van de aanwezige medewerkers en/of vertegenwoordigers van de huurders organisaties.

Elk onderwerp zal op een interactieve en leuke manier worden ingeleid door bewoners die actief zijn voor de stichting Podiumkunsten aan Zee.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met Woningstichting Acantus, De Woonbond, Bewonersplatform Delfzijl, Podiumkunsten aan Zee, Wijkbelangen Delfzijl Noord, Nataschia Zijlstra Fotografie.

Huurders van Acantus uit Delfzijl kunnen zich voor 14 december aanmelden via delfzijl@huurderskoepelacantus.nl.

De locatie is Brede School Delfzijl Noord aan de Waddenweg in Delfzijl. Tijd: 19:00 aanvang en start om 19:30. Toegang is gratis, aanmelden is zeer gewenst.

Volg ons op

10,567FansLike
1,424VolgersVolg
5,231VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten