Hulpdiensten treffen niemand aan in het Eemskanaal na zoekactie

Appingedam – De hulpdiensten waren maandagmiddag in grote getale aanwezig aan het Eemskanaal, nabij de Groevesluis-Zuid, in Appingedam. Er zou mogelijk een persoon in het water liggen, er werd door iemand een zwemvest gezien. De brandweer en politie gingen met een boot en duikers op het water zoeken.

Het zwemvest werd al snel uit het water gevist. Ook de traumahelikopter kwam ter plaatse en cirkelde een tijd over het Eemskanaal om mee te zoeken.

Er werd niemand aangetroffen, en dus werd na een tijd besloten de zoekactie te staken. De politie zal uitzoeken van wie het zwemvest is.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1357″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button