Appingedam – Op woensdag 31 januari 2018 heeft PPG een bedrag van ruim 1600 euro geschonken aan Hospice De Schutse. PPG Industries Chemicals BV is gevestigd in Delfzijl en vervaardigt silica dat voor allerlei doeleinden gebruikt wordt. Zoals autobanden en membranen voor accu’s. Elk jaar heeft PPG een goed doel waar intern voor geworven wordt. Het afgelopen jaar hebben medewerkers van PPG verschillende acties gehouden voor het hospice De Schutse.

De heren Jan Mulder en Ben Roosjen van PPG hebben in het hospice het resultaat van alle goede acties overhandigd. Voorzitter Jannie Goense nam de donatie in ontvangst en sprak namens bestuur, coördinatoren en vrijwilligers haar grote dank uit.

Het hospice De Schutse is gevestigd aan de Wieger van den Bosstraat in Appingedam en biedt plaats aan vier gasten die in hun laatste levensfase vanuit de terminaal palliatieve zorg door vrijwilligers begeleid worden. Er zijn ruim 80 vrijwilligers actief die zich elke dag met hart en ziel inzetten. Zij verzorgen vanuit De Schutse ook in de thuissituatie begeleiding. Initiatieven zoals van PPG worden met grote dankbaarheid aangenomen!

Meer informatie over De Schutse en het hospice is te vinden op www.palliatievezorg-groningen.nl

Advertenties