Historische racemotoren show in ’t Zandt trekt veel bekijks

’t Zandt – In ’t Zandt was het afgelopen zaterdag in het dorpshuis genieten voor de liefhebbers van historische racemotoren. De raceshow geldt als “opwarmertje” voor de ZZ Races deze vinden plaats op zaterdag 16 juni 2018 . Er stonden 15 racemotoren in het dorpshuis opgesteld uit alle klassen die aan de ZZ Races meedoen. Naast de motoren werden er foto’s en video’s getoond uit de voorgaande edities.

Naast de historische motoren stond de kampioensmachine van het Nova Electric Racing team van de Technische Universiteit Delft in de zaal. Deze elektrische motor heeft maar liefst 500 Nm koppel aan het achterwiel, werd in 2017 Europees Kampioen in de MotoE klasse.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1455″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button