fbpx
9.6 C
Delfzijl
28 oktober 2020 09:36

Het Summer Football School event bij NEC Delfzijl een schot in de roos

Delfzijl – Vanwege de onzekerheden met betrekking rond het coronavirus gaan veel activiteiten en evenementen niet door. De kinderen hebben nu allemaal vrij maar ook de vakantiemogelijkheden zijn beperkt en velen blijven thuis. Enkele enthousiaste vrijwilligers van NEC Delfzijl staken de koppen bijeen en een aantal sessies later stond er een event met een divers programma, het “NEC Summer Football School” event van 6 t/m 24 juli.  

Het event duurt 3x 1 week waarin kinderen uit de regio van 8 t/m 12 jaar op de maandag en dinsdag worden vermaakt met allerlei leuke sport en spel-activiteiten en op de donderdag en vrijdag is de oudere jeugd van 13 t/m 18 jaar aan de beurt. De deelname is per week, maar sommige kinderen staan aangemeld voor alle drie de weken. De belangstelling bij de jongere jeugd was zo groot dat nu al alle drie de weken zijn volgeboekt.

Voetbal sjoelen, voetgolf, stropdas schieten, bubble-voetbal en een Quiz zijn zo maar wat voorbeelden van activiteiten, daarnaast worden er iedere week clinics gegeven door sportverenigingen uit Delfzijl.

Door de hulp van vele vrijwilligers en een financiële bijdrage van de gemeente konden de deelname kosten laag worden gehouden en staat er iedere dag een gevarieerd programma klaar incl. lunch en een mooie certificaat van deelname voor ieder kind. Voor kleine ongelukjes staat ook de EHBO paraat.

De eerste week van het event zit er inmiddels op en ondanks het matige weer zijn allen super enthousiast. De kinderen genieten met volle teugen en dat geeft de organisatie een geweldige boost.

Volg ons op

10,412FansLike
1,424VolgersVolg
5,222VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten