Het beste van de Beatles op Cultuurerf Andledon

Sint 2023Sint 2023

Den Andel – Zondag 14 mei brengt de band The Beatles Sessions een tribute aan de Beatles op Cultuurerf Andledon in Den Andel, met hun programma ‘The best of’. De vijfkoppige band, die internationaal hoog aangeschreven staat en in Liverpool op de 33e International Beatlesweek 10 shows mocht geven, komt op het Andelster podium spelen in het kader van hun theatertour 2023.

Tijdens het optreden van The Beatles Sessions staan, in deze theatertour, de bekendste songs van The Beatles centraal. De muziek wordt aangevuld met verhalen over de legendarische band. De band bestaat uit Matthijs Klein en Klaas Zijlstra, beide gitaar en zang, Menzo Rohn is toetsenist en zang , Willem Zijlstra speelt bas en zingt en René Veninga staat garant voor de drums.

Het optreden van The Beatles Sessions in Den Andel start zondag 14 mei om 15:00 uur. De entree voor het optreden is 17,50 euro p.p. Bij goed weer, vindt het concert op het buitenpodium plaats. Mocht het weer twijfelachtig zijn, dan vindt het optreden op het binnenpodium plaats en dan is het raadzaam, gezien de belangstelling voor dit concert, van tevoren een kaartje te reserveren.

Meer informatie op: http://www.andledon.nl

Back to top button