Henk Meijer opent tweede vestiging telecomwinkel OPTIE1

Delfzijl – Henk Meijer van Optie1 Appingedam heeft maandag het pand overgenomen waar tot eind 2016 Phone House Delfzijl in was gevestigd. Phone house heeft ruim 15 jaar in Delfzijl gezeten, waarvan Henk Meijer er 12 jaar heeft gewerkt.

Zo’n drie jaar geleden heeft Henk besloten om een eigen telefoonwinkel te starten in Appingedam. Er werd toen gekozen voor de Franchise formule OPTIE1, omdat dit het beste paste bij zijn wensen en die van zijn klanten. OPTIE1 heeft een ruim assortiment in mobiele oplossingen. Zoals telefoon, sim-only, accessoires en andere zakelijk oplossingen. De komende tijd zal OPTIE1 ook verder gaan uitbreiden met Smart Home producten, thuisbeveiligingen en zonnepanelen.

“Toen ik hoorde dat het pand vrij kwam aan de Landstraat ben ik gelijk contact gaan zoeken met de verhuurder. Nu kan ik aangeven dat wij op 14 juli de deuren hebben geopend onder de naam van Optie1 Delfzijl, uiteraard bieden wij dezelfde service zoals de klant van ons gewend is. Ook hebben we net als in Appingedam onze eigen reparatie Service”, vertelt Henk Meijer.

Foto’s: Richard Degenhart

Back to top button