fbpx
18.1 C
Delfzijl
woensdag 27 mei 2020
Home HavenstadFM Havenstad FM (weer) even DelfSail Radio

Havenstad FM (weer) even DelfSail Radio

Delfzijl – Door de RIVM maatregelen i.v.m. met het rondwarende virus kan Havenstad FM maar beperkt live radioprogramma’s verzorgen. “Omdat er op de landelijke en regionale zender al een overdaad aan informatie over het Coronavirus wordt uitgezonden hebben we gemeend zo lang de crisis duurt de live radio-uren op Havenstad FM te vullen met non-stop muziek en op het halve en hele uur een nos-nieuwsbulletin zodat onze luisteraars wel van het nieuws op de hoogte blijven aldus de programmaleiding van Havenstad FM”.

Voor de luisteraars die de deur niet uit kunnen en voor diegene die even terug willen mijmeren of vooruit willen kijken op DelfSail 2021 zendt Havenstad FM vanaf a.s. donderdag 2 april vanaf 9:00 uur t/m zondag 5 april een herhaling uit van 20 uur DelfSail Radio. Tijdens DelfSail 2016 had Havenstad FM een studio midden op de Handelskade in de haven van Delfzijl van waaruit dagelijks verslag werd gedaan van het evenement.

De sail-in uitzending op donderdag is van 9:00 tot 18 uur, vrijdag en zaterdag is de uitzending van 9:00 tot 13:00 uur en op zondag van 14:00 tot 17:00 uur een verslag van de sail-out.

Havenstad FM zendt uit op de kabel in Delfzijl en Appingedam (FM104.1) en in de ether in heel n.o. Groningen (FM105.5) maar ook via de website www.havenstad.fm

Advertenties