fbpx
2.1 C
Delfzijl
donderdag 23 januari 2020
Home Agenda tips Havendagen Talentenjacht maakt zich op voor tweede editie

Havendagen Talentenjacht maakt zich op voor tweede editie

Delfzijl – Op donderdag 29 augustus a.s. organiseert stichting Havendagen de tweede editie van de Havendagen Talentenjacht. Na een succesvolle eerste editie krijgt de Havendagen Talentenjacht dit jaar een vervolg. Iedereen van 6 jaar en ouder kan op donderdag 29 augustus a.s. zijn of haar talent laten zien aan het grote publiek.

Stralen op een groot podium
Kan jij zingen, dansen, muziek maken, cabaret, of iets heel anders? Ben je super goed of begin je net? Iedereen is welkom! Het gaat om jouw passie en hoe jij straalt op het podium. De avond start om 19.00 uur op het Molenbergplein met een muzikaal optreden van Sennalive, daarna is het de beurt aan nieuw talent. Meedoen kan alleen, met zijn twee├źn of in een groep. Een vakkundige jury zal de optredens beoordelen en wijst de winnaar aan. De jury bestaat uit Pieter van der Zweep (bekende zanger uit onze regio), Stephen Huizen (muziekschool Sennalive) en Cheryl Tualena (Dansschool The Legacy).

Feest en maritieme activiteiten
Van woensdag 28 augustus t/m zondag 1 september vindt de zesde editie van de Havendagen Delfzijl plaats. Vanaf woensdag is er een grote kermis op het Molenbergplein. Op vrijdagavond feesten met Qmusic The Party en op zaterdagavond het gratis festival Deltapop met o.a. Jeroen van der Boom en Thomas Berge. Beide avonden op het Molenbergplein. Op zaterdag en zondag is het in de haven genieten van een grote nautische markt met o.a. demonstraties en maritieme ambachten. Ook zijn er weer vele schepen en andere maritieme activiteiten. In het centrum is eveneens veel muziek en een grote markt.

Inschrijven
Word jij het nieuwe talent van Delfzijl? Schrijf je dan nu in via havendagendelfzijl.nl/talentenjacht. Inschrijven kan t/m 23 augustus a.s. Deelname is gratis. Kijk voor alle informatie over de Havendagen op havendagendelfzijl.nl en volg ons via social media om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Advertenties
Advertenties