fbpx
13.5 C
Delfzijl
30 oktober 2020 08:38

Hardloop4Daagse AV Fivelstreek krijgt een vervolg

Delfzijl – AV Fivelstreek organiseert van 20 t/m 23 mei voor de tweede keer de Hardloop4Daagse. Het succes van vorig jaar heeft de atletiekvereniging gemotiveerd om er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken.

Margriet van Angelen is ook dit jaar de aanjager van het gezellige gebeuren rondom sportpark “Centrum” en heeft goede hoop dat het aantal deelnemers op z’n minst gelijk zal blijven aan vorig jaar. “Dat was net genoeg om het allemaal leuk en overzichtelijk te houden” vertelt Margriet ” de deelnemers van vorig jaar waren zo enthousiast dat we er op rekenen dat ze terug komen en wellicht ook nog wat loopmaatjes meenemen”.

Ida Raske van het inschrijfbureau vind dat er nog wel wat inschrijvingen bij mogen komen. “De leden van AV Fivelstreek zullen veelal pas inschrijven op de eerste avond, maar ik vind het altijd wel fijn als we al een leuk aantal voorinschrijvingen kunnen noteren. De inschrijving is geopend en kan op de website van AV Fivelstreek eenvoudig gedaan worden.”

Lisanne Benes heeft de routes van elk ongeveer 2  kilometer die de deelnemers vanaf half 7 tot aan klokslag  8 uur kunnen lopen goed in het hoofd. De logistiek is bij haar dan ook in goede handen en ook voor het schrijven van de Oorkondes met de afgelegde km’s over 4 avonden is bij haar in vertrouwde handen. “Het mooiste moment is voor mij het uitdelen van de “gezonde snacks” aan het eind van de laatste avond ” vertelt ze met een tevreden glimlach op haar gezicht “daar hebben we zulke mooi reacties op gehad , we hebben laten zien dat we ook nadenken over gezonde voeding na afloop van een sportprestatie”.

De organisatie denkt nog na over een gezellige muzikale omlijsting op de laatste avond om daarmee nog eens aan te geven, dat het puur om de prestatie van jezelf is en absoluut niet als wedstrijd bedoeld is. Inschrijven kan op www.avfivelstreek.nl.

Volg ons op

10,412FansLike
1,424VolgersVolg
5,222VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten