Handmade by Annette zoekt nieuwe locatie voor ontmoetingsplek

Delfzijl – Handmade by Annette is op zoek naar een nieuwe locatie in het centrum van Delfzijl voor ontmoetingsplek voor sociale contacten + werkruimte.

Na 3,5 fantastische jaren (met dank aan de gemeente) sluit op 31-12-18 de deur. Vele ouderen (en ook jongeren!) komen regelmatig even langs voor een praatje, wat gezelligheid, een workshop of schilderles, even snuffelen tussen de handgemaakte cadeautjes, of de schilderijenexpositie bekijken.

Ook toeristen komen even kijken en vinden vaak een leuk souvenirtje en maken graag een praatje. Tijdens marktdagen is het altijd heel druk aan tafel!

De gemeente gaat de locatie Landstraat 44 nu verder ontwikkelen. Door de sluiting hoor ik van veel kanten dat men de mogelijkheid voor wat contact/activiteit zo gaat missen.

Welke ondernemer/projectontwikkelaar heeft in het centrum een leegstaand pand en wil dit beschikbaar stellen. Graag met wc, kleine keuken, verwarming, winkelruimte, toegankelijk voor rollators etc.

U kunt contact opnemen met Annette Feijen, 06-46354781, of loop even binnen: Handmade by Annette, Landstraat 44, Delfzijl.

Back to top button