HalloweenParty bij Kans & Kunst: een Griezelig gezellig feestje

Delfzijl – Zaterdag 28 oktober staat in het teken van griezelen en gezelligheid bij Kans & Kunst, want zij organiseren tussen 11.00 en 16.00 uur een spooktaculaire HalloweenParty. Het belooft een gezellig feest te worden waar iedereen van harte welkom is om verkleed te komen. Een hoogtepunt van de avond is het versieren van pompoenen, waarbij de creativiteit de vrije loop kan worden gelaten.

Tijdens deze griezelig gezellige bijeenkomst zullen deelnemers aan de slag gaan met verf, paintmarkers, papier, stickers, chenilledraad, bloemetjes en nog veel meer. Inspiratie nodig? Op de Facebookpagina van Kans & Kunst zijn talloze ideeën te vinden om de perfecte pompoen te creëren. Naast de knutselactiviteiten ontvangt elke deelnemer een griezelig snoepzakje en een spookachtig drankje op basis van ranja, koffie of thee. Een mooie pompoen om mee te knutselen maakt het feest compleet.

Het evenement vindt plaats bij Kans & Kunst in het atelier op Schuitenzand 66 in Delfzijl, gevestigd in wat voorheen een leegstaande flatwoning was in de Zandplatenbuurt. Het team van Kans & Kunst staat garant voor een middag vol creativiteit en gezelligheid.

Om ervoor te zorgen dat er voldoende pompoenen zijn voor alle deelnemers, gaat het team op donderdagochtend 19 oktober inkopen doen. Daarom is het belangrijk om je aan te melden voor de HalloweenParty vóór woensdagavond 18 oktober 2023. Je kunt je aanmelden via WhatsApp: 0616575592 of via de mail: kansenkunst@hotmail.com

Back to top button