Halloweenfeest met Scarehouse op de Oude Schans in Delfzijl

Delfzijl – De gezamenlijke ondernemers van de Oude Schans/Marktstraat (Goudkust) organiseren in samenwerking met de Spooktocht Appingedam op vrijdag 13 oktober een halloweenfeest met een enorm Scarehouse van 16.00-21.00 uur. De kleine kinderen zijn welkom van 16.00-19.00 uur met aangepaste effecten. Er is dan meer licht en de schrikeffecten zijn minder heftig. Ondanks dat de kinderen meer zien, hebben ze dezelfde beleving als de volwassenen die van 19.00-21.00 uur met al hun moed het Scarehouse kunnen betreden.

Discotheek 2-Night is voor vrijdag de 13e omgebouwd tot een Scarehouse. De Scarehouse is uniek in het noorden. Vele vrijwilligers hebben onder regie van Hildo Winkels een angst aanjagend parcours gerealiseerd. Net als  je denkt dat je het door hebt, gebeurt er iets waardoor je hart in je keel klopt. De optimale beleving wordt bereikt door het gebruik van prachtige decorstukken, licht- en geluidseffecten, en de fanatieke vrijwilligers die in passende sferen zijn gekleed en geschminkt.

Buiten in het overdekte gedeelte op de Oude Schans zijn allerlei bijpassende activiteiten vanaf 16.00 uur, zoals de vertoning van een horrorfilm, gemaakt door leerlingen van het Noorderpoortcollege. De kinderen kunnen touwtjes trekken, blikken gooien en er zijn leuke prijzen te winnen.

Heb jij genoeg lef?
Neem dan plaats in de wachtkamer aan de Oude Schans te Delfzijl. De entreeprijs van het Scarehouse is 1 euro per persoon. Buiten kan het halloweenfeest met de verschillende activiteiten gratis bezocht worden.

Back to top button