fbpx
dinsdag 26 oktober 2021
11.3 C
Delfzijl

Guido Weijers met zijn Masterclass Geluk in de Molenberg

Delfzijl – Guido Weijers staat zaterdag 22 april in Theater de Molenberg met zijn Masterclass Geluk, waarin hij de wetenschappelijke kant van geluk presenteert.

Weijers volgde zelf Masterclasses over geluk aan de Erasmus Universiteit, sprak op TEDx over “The Pursuit of Happiness” en deed in Bhutan onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk. In zijn programma komen tips en tricks voorbij die een weg vrijmaken naar maximaal geluk.

Over de Masterclass zegt Weijers zelf: “We worden doodgegooid met zelfhulpboeken over geluk, wetten voor succes en hoe het optimale uit je leven te halen. Iedereen die wat filosofische quotes op Facebook kwakt, noemt zich personal coach. Mensen vluchten wanhopig in mindfulness of meditatie en luisteren naar klankschalen of andere vegetarische muziek. Naast al dat zweverige gedoe, zijn er ook wetenschappelijke onderzoeken en feiten over wat mensen gelukkig maakt en hoe je geluk kunt beïnvloeden.”

Bezoekers, die Weijers eerder in het theater zagen, kennen waarschijnlijk zijn filosofische kant. Deze keer is die onderbouwd met wetenschap in plaats van grappen. De Masterclass valt daarom beslist niet in de categorie Cabaret te scharen. De aanvang is om kwart over acht.

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,310VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer