Grote zomermarkt in Siddeburen zaterdag 1 juli

Siddeburen – Zaterdag 1 juli vind de 1e editie van de Zomermarkt in Siddeburen plaats. Vanaf 10.00 uur zal het afgesloten terrein tussen de Hoofdweg en de Reint Dijkemastraat fungeren als een grote openlucht marktplaats met kramen van marktkooplui uit zowel Siddeburen als de regio. Van oliebollen tot schoenen en van brocante  tot magneetsieraden is het ruime aanbod.

Op de markt zullen de Pauwergirls de hele dag aanwezig zijn. Met een radio op wielen én accu zijn de Pauwergirls mobiel. Ze kunnen binnen spelen, maar ook buiten en zullen verzoeknummers spelen om de sfeer en de gezelligheid te verhogen.

Op de markt is er een speciale plek ingeruimd voor de roofvogels van Beate Perdok waar iedereen deze prachtige dieren eens rustig kan bekijken, aaien en er mee op de foto kan. Met name Oehoe,s, Uilen en valken zullen te bewonderen zijn. Het plaatselijk grillrestaurant Azeri staat er met hun overheerlijke en ambachtelijke shoarma gerechten. Verder is er een springkussen voor de kleintjes. De markt is er tot 16.00 uur.

Met ruim 20 kramen tot nu toe gaat het heel gezellig worden op het feestterrein tussen het Ufkenshuis en de Hoofdweg. De rij en toegangsweg tussen de Hoofdweg en het Ufkenshuis is deze hele dag afgesloten. Toegang naar het Ufkenshuis en Traasterrein is via de Eideweg mogelijk.

Standhouders kunnen zich nog aanmelden via k.pijper@ziggo.nl. Na aanmelding krijgt men nadere informatie. Aanmelden kan tot uiterlijk 28 juni.

Back to top button