Groots meezingfeest met live muziek tijdens de Pinksterfeesten Delfzijl

Delfzijl – Tijdens de Pinksterfeesten Delfzijl wordt op zondagavond 5 juni in de Eemsdeltahal een groots meezingfeest gehouden met live muziek. Het Toppers Concert, georganiseerd door muziekvereniging “Koningin Wilhelmina” in samenwerking met Grand Café Het Lokaal, zal gaan bestaan uit ruim 5 uur live muziek. Dit wordt ondersteund door 50 muzikanten, bekende Nederlandse en regionale artiesten en met een spectaculaire coverband.

De muziekvereniging pakt flink uit om er een schitterend en onvergetelijk muziekfeest van te maken. Voorzitter Richard Stegmeijer licht toe: “Na twee jaar geen Pinksterfeesten Delfzijl gehad te hebben, gaan we flink uitpakken nu het eindelijk weer mag. Het Toppers Concert wordt een groots muziekfeest waar alles de revue gaat passeren. Of het nu de hits uit de jaren ‘80, ’90 of later zijn of de zomerhit van 2021, voor iedereen zit er wat bij. We zetten de liedteksten op grote schermen zodat iedereen de hits kan meezingen”.

De twee landelijke bekende artiesten zijn volkszangers John de Bever en Frank van Etten. Beide zangers zijn alom bekend en hun nummers zijn al miljoenen keren op YouTube beluisterd.  De coverband is Jetset Live. Deze band behoort tot de top van Nederland en staat garant voor een energieke en interactieve show met up-to-date repertoire en een schitterende lichtshow met effecten. De 50 muzikanten van Koningin Wilhelmina brengen een bonte mix van hits, ondersteund door een combo en o.a. zanger Theo Driessen (bekend van DiepTriest) en zangeres Sandy Goeree (ook bekend van DiepTriest en Idols).De deelnemers zullen de gehele avond elkaar afwisselen.

Het Toppers Concert begint om 21:00 uur en duurt tot ongeveer 01:45 uur. De Eemsdeltahal is vanaf 20:00 uur geopend. Kaarten zijn in de voorverkoop beschikbaar via kon-wilhelmina.nl/toppers en via Kaashuis van Dijk in het centrum van Delfzijl. Op zondag 5 juni zijn vanaf 20:00u kaarten ook beschikbaar bij de entree van de Eemsdeltahal (zolang de voorraad strekt). Kaarten kosten 10 euro in de voorverkoop en 12,50 euro aan de zaal.

Meer informatie over het Toppers Concert is beschikbaar via kon-wilhelmina.nl/toppers

Back to top button