Groot concert met onder andere Frans Duyts, Erwin de Vries, Theo Driessen en Sir Felix in de evenementenhal

Delfzijl – Op zondagavond 15 mei as. wordt met het Toppers Concert tijdens de 140e Pinksterfeesten in Delfzijl een groot meezingfeest met Nederlands- en Groningstalige muziek gehouden.

Het Toppers Concert vindt plaats in de Evenementenhal in de haven van Delfzijl en wordt een grote verrassende muzikale cocktail met medewerking van Frans Duyts, Erwin de Vries, Theo Driessen (bekend van DiepTriest), DJ Sir Felix, The New College Band en muzikale ondersteuning door muziekvereniging “Koningin Wilhelmina” uit Delfzijl. Met de liedteksten op grote schermen en met verscheidene achtergrondzangeressen, kunnen alle zeer bekende nummers eenvoudig worden meegezongen.

Kaarten zijn in de voorverkoop tot en met zaterdag beschikbaar bij Van Dijks Kaashuis en Bloemenhuis Akkerman in het centrum van Delfzijl. As. zondag zijn kaarten vanaf 19.00u ook verkrijgbaar bij de entree van de Evenementenhal (zolang de voorraad strekt). Kaarten kosten EUR 5,00 per stuk. Het Toppers Concert begint om 20.00u. De Evenementenhal is open vanaf 19.00u.

Het Toppers Concert wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Delfzijl, KZRV Neptunus, Stadsmarketing Delfzijl, Rabobank, PPG, Dhr KJ vd Berg, SNS Fonds Eemsmond, Loket Leefbaarheid en het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Back to top button